De Bye Bra strapless plak beha

De Bye Bra strapless plak beha vindt haar oorsprong in 2011. Sindsdien biedt Bye Bra dé oplossing om snel en efficiënt de borsten van een vrouw te liften, zonder dat er een BH of een operatie aan te pas komt. Bye Bra lift van bovenaf en heeft niet een verbinding in het midden zoals siliconen plak beha’s vaak hebben. Bye Bra is momenteel te vinden in honderden offline en online winkels in de wereld. Van Canada tot Zweden en van Zuid Afrika tot Nederland.

De Bye Bra strapless plak beha heeft momenteel 3 maten; de Bye Bra A-C en de Bye Bra D-F en de Bye Bra F+. Binne deze maten is het een 'one size fits all' solution. Alle Bye Bra’s strapless plak beha's zijn te koop met zowel zijden als siliconen tepelbedekkers. De plak bh is heel dun en bevat een flexibel zelf plakkend folie. Hiermee is het mogelijk de tepels vele centimeters te liften en daarnaast kunnen borsten er mee gecorrigeerd worden. De speciale 3M tape wordt in ziekenhuizen gebruikt en is veilig en vriendelijk voor de huid – wat niet gezegd kan worden van enkele kopieën die helaas op de markt verschijnen. Vanuit China worden kopieën geïmporteerd die op Bye Bra lijken, maar huidschade kunnen veroorzaken. U kunt daar hier meer over lezen (klik hier).

Ook wanneer borsten verschillen in grote of vorm is de Bye Bra strapless plak beha een uitkomst vanwege het corrigerende vermogen. Jurkjes die om de nek sluiten, open zijn op de rug, strapless, hangend - ze kunnen allemaal weer de kast uit! Tijdens het dansen, in die mooie galajurk of zelfs in een zwempak is de Bye Bra een ideale beha. De Bye Bra zorgt ondanks de stevigheid dat uw borsten natuurlijk bewegen. De bloemenpleisters die uw borsten beschermen tegen onverwachts harde tepels worden gratis meegeleverd.

De Bye Bra strapless plak beha maakt de borsten steviger, terwijl ze nog vrij zijn om te bewegen. De Bye Bra VOELT natuurlijk en zorgt dat de borsten de natuurlijke verschijning behouden. Na een paar minuten vergeet u dat u een Bye Bra aan heeft.

Probeer ‘m!

 

webshop button